Ska Patrol

Ska Patrol spiller på No Siesta Fiesta, lørdag 13.mars kl.23:00

Av rokkones
Jamaica er en øy. Tromsø er en øy. Derfor kommer også Norges definitivt beste skaband fra Tromsø. Ska Patrol skaper fiesta, dette ska du ikke gå glipp av!
13 mar 2010 - 23:00

Som om de har drukket milkshake uten å riste den først

Nordmenn kan ofte framstå som litt stive og kjedelige. Dette kan heldigvis kureres. Når Ska Patrol spiller, går det ikke lang tid før hele salen ser ut som om de har drukket milkshake uten å riste den først. Folk begynner nemlig å hoppe. De hopper som om de ikke har gjort annet hele livet! Dette er første tegn på at kvelden blir litt artigere enn det du trodde da du gikk hjemmefra.

Stikkflammer ut av sjallstykkene?

Det var ikke så vanskelig å bestemme seg for å sette Ska Patrol på plakaten under årets festival. Ikke bare spiller de musikk fra Mellom–Amerika; med en blåserrekke som blåser så hardt at det nesten står stikkflammer ut av sjallstykkene og en vokalist som synger hottere enn James Brown, leverer Ska Patrol en sydende cocktail av karibiske rytmer. Selv om du prøver å stå stille, begynner kroppsdelene dine å bevege seg i takt med musikken.

Vil ta over hele SKAndinavia

Bandet har en uttalt ambisjon om at de ska ta over hele SKAndinavia og gjøre alle glade. Derfor blir vi heller aldri lei av å høre dem. Med ny CD som kom ut i fjor sommer, har de kommet litt nærmere ambisjonen sin. Albumet fikk strålende mottakelser, og bandet tok like så godt seiersrunden over det ganske land. Positive omtaler haglet, det har blitt trillet 7 på terningene og bandet har blitt sammenlignet med Prozac. Bedre enn Prozac, faktisk.

Hør musikken på MySpacesiden

Dersom du er nysgjerrig kan du besøke hjemmesiden deres www.skapatrol.no. Eller du kan komme og høre dem live i Rica Hall i Tromsø, lørdag 13.mars!

Inngang: 200,-/150,-

Om rokkones


Fullt navn
Ola Asdahl Rokkones

Vis fullstendig brukerprofilLiker du å dra på konserter, kino eller teater?

Bli med i TromsoBy.no da vel :-)


Legg inn arrangement


Dette arrangementet er lagt inn av en TromsoBy.no-bruker. Du kan også legg inn arrangement, her legger du inn arrangement.