Nyheter fra Tromsø

Branntilløp i Alta

NRK Troms - 47 min 50 sek siden
Nødetatene rykket ut til melding om brann i et hus i Bossekop rundt ti på sju onsdag kveld. Men huseieren fikk slukket brannen med et pulverapparat, sier operasjonsleder i Vestfinnmark politidistrikt Andreas Vesterhus.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Derfor kom Bolsjoj til Tromsø - iTromsø


iTromsø

Derfor kom Bolsjoj til Tromsø
iTromsø
STARTEN: Jens-Eirik Larsen med sin første reportasje fra Bolsjoj som sto på trykk i Svenska Dagbladet 27. mars 1988. De kontaktene han da og senere knytta ved teatret har banet vei for det verdensberømte teatrets besøk på Nordlysfestivalen. Foto: Helge ...

Kategorier: Nyheter om Tromsø

Tromsø-politikerne ønsker ikke søndagsåpne butikker - Nordlys


iTromsø

Tromsø-politikerne ønsker ikke søndagsåpne butikker
Nordlys
Et stort flertall i kommunestyret i Tromsø går inn for å beholde søndagen som en allmenn fridag. Det ble klart da kommunestyret skulle ta stilling til et forslag til uttalelse om søndagsjobbing i forbindelse med at regjeringa ønsker å tillate ...
Tromsø kommune går imot søndagsåpne butikkeriTromsø

all 2 news articles »
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Tromsø gjør seg klar for fusjon - Avisa Nordland


Avisa Nordland

Tromsø gjør seg klar for fusjon
Avisa Nordland
... - Bakgrunnen er regjeringens ønske om høyere kvalitet, mer robuste fagmiljø, større evne til ekstern inntjening og styrevedtak i de enkelte institusjonene, samt innstillingen til vedtak ved NTNU, skriver de i pressemeldingen.. – En sammenslåing av ...

Kategorier: Nyheter om Tromsø

EU forlenger Russland-sanksjonene

NRK Troms - 3 timer 27 min siden
EUs utenrikstjeneste legger opp til en skjerpet tone overfor Russland på hastemøtet mellom utenriksministrene i dag. Ifølge et utkast til konklusjoner står det at sanksjonene som EU innført overfor Russland, skal forlenges i ni måneder.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

UiT forbereder sammenslåing

NRK Troms - 3 timer 36 min siden
UiT Norges Arktiske Universitet forbereder seg nå til å bli slått sammen med høgskolene i Narvik og Harstad. Bakgrunnen er regjeringens ønske om høyere kvalitet, og robuste fagmiljø. – En sammenslåing av HiN, HiH og UiT vil gi et større og sterkere universitet som kan utvikle enda bedre og mer relevante studietilbud, styrke fagmiljøene samt være en attraktiv samarbeidspartner for næringslivet, sier rektor Anne Husebekk i en pressemelding.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Trangt om plassen under markering i Tromsø - Romsdals Budstikke


Trangt om plassen under markering i Tromsø
Romsdals Budstikke
Tromsø 20150128. Kirsti Haavold, Inger Thomassen og Brage Sollund (t.h) var blant de mange som fylte Stortorget i Tromsø i den politiske streiken mot endringer i arbeidsmiljøloven. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix ...

and more »
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Stengte veier

NRK Troms - 4 timer 42 min siden
I Finnmark er det nå stengt mellom Reppvåg og Nordkapp. Ellers er det kolonnekjøring mange steder på Nordkinnhalvøya, bl.a. mellom Bekkarfjord og Mehamn. Det er også kolonnekjøring over Ifjordfjellet, Kongsfjord- og Båtsfjordfjellet. Mellom Snefjord og Havøysund er det innført kolonnekjøring fra Snefjord kl. 15.45.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Økt skredfare i nord

NRK Troms - 4 timer 46 min siden
Økt skredfare i nord
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Mot søndagsåpne butikker

NRK Troms - 5 timer 6 min siden
Et flertall i Tromsø kommunestyre oppfordrer regjeringen til å droppe planene på søndagsåpne butikker. Forslaget ble fremmet av Ingrid Marie Kielland (SV). Hun ville at kommunen skulle sende et sterkt signal til regjeringen og Stortinget om ikke å vedta de foreslåtte endringene i arbeidsmiljøloven i retning av søndagsjobbing. 27 stemte for forslaget.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Reinbeite-møte

NRK Troms - 5 timer 9 min siden
Mangelen på avtale mellom Norge og Sverige om reinbeite langs riksgrensa blir diskutert på et møte mellom de to lands statsråder i slutten av februar. Statssekretær Hanne Maren Blåfjelldal i Landbruksdepartementet håper på en løsning slik at en ny reinbeiteavtale kan komme på plass.Nylig uttrykte flere fylkesmenn frustrasjon over saka, og reineiere i Troms peker på at reinbeitet blir overbelastet.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Lover norsk kontroll over fisken

NRK Troms - 5 timer 9 min siden
Fiskeriminster Elisabeth Aspaker lover å sørge for at utlendinger ikke kan overta eierskapet til de norske fiskeressursene. Det sa hun i Stortingets spørretime i dag på spørsmål om endringer i deltakerloven. Kritikerne frykter at endringer i loven vil føre fiskeressursene ut av landet.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Tromsø kommune går imot søndagsåpne butikker - iTromsø


iTromsø

Tromsø kommune går imot søndagsåpne butikker
iTromsø
I en interpellasjon fra Ingrid Marie Kielland (SV) ville hun at kommunen skulle sende et sterkt signal til regjering og Storting om ikke å vedta de foreslåtte endringene i arbeidsmiljøloven i retning av søndagsjobbing. - Endringene innebærer at ...
Tromsø-politikerne ønsker ikke søndagsåpne butikkerNordlys

all 2 news articles »
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Norges Disneystemme

www.filmweb.no - 5 timer 48 min siden
I tillegg til å gi stemme til Baymax i Disneys nye eventyr Big Hero 6, har Trond Teigen også stemmegitt en karakter som muligens er en av dine barndomsfavoritter. Se hvilken!
Kategorier: Filmnyheter

Det magiske filmåret 2015

www.filmweb.no - 5 timer 50 min siden
2015 ser ut til å bli det største filmåret på mange år! Her er 20 filmer som ventes å dra inn store penger.
Kategorier: Filmnyheter

Mission Impossible 5 flyttes

www.filmweb.no - 5 timer 51 min siden
Franchisen girer opp og sikter seg inn mot premiere hele 5 måneder tidligere enn planlagt.
Kategorier: Filmnyheter

Første fulle traileren til Ant-Man

www.filmweb.no - 5 timer 54 min siden
Møt Marvels minste superhelt!
Kategorier: Filmnyheter

Filmåret 2016

www.filmweb.no - 5 timer 55 min siden
Se hvilke storfilmer som er på vei!
Kategorier: Filmnyheter

Tidenes beste komedier

www.filmweb.no - 6 timer 9 min siden
De morsomste filmene noensinne laget!
Kategorier: Filmnyheter

Vil ikke heve krigsfly

NRK Troms - 6 timer 13 min siden
– Tiden er ikke inne nå for å hjelpe russerne med å heve et krigsfly fra andre verdenskrig utenfor Finnmark. Det svarte kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen i Stortingets spørretime i dag. Reaksjonene har vært sterke på at Norge har avslått henvendelsen fra Russland.
Kategorier: Nyheter om Tromsø
Syndiker innhold