Nyheter fra Tromsø

Vanskelige kjøreforhold

NRK Troms - 59 min 16 sek siden
Det er sendt ut OBS-varsel for Indre Finnmark og fjordstrøkene i Finnmark. Det kan lokalt bli vanskelige kjøreforhold på grunn av regn som fryser på bakken, melder Meteorologisk Institutt. Varselet gjelder lørdag ettermiddag og kveld.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Mann dømt til fengsel

NRK Troms - 4 timer 20 min siden
En 45 år gammel mann er i Hålogaland lagmannsrett dømt til fengsel i ni måneder. Mannen er dømt for bilbrukstyveri av en traktor, med den følge av at traktoren ble påført betydelig skade. 45-åringen sto også tiltalt for hytteinnbrudd, men ble her frifunnet. Mannen er domfelt en rekke ganger tidligere.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Vender ryggen både til Bodø og Tromsø - Rana Blad


Rana Blad

Vender ryggen både til Bodø og Tromsø
Rana Blad
For Høgskolen i Nesnas del har spørsmålet i hovedsak dreid seg om å samarbeide med Universitetet i Tromsø eller Universitetet i Nordland, og rektor Sven Erik Forfang uttalte for ikke lenge siden at UiN både var fattige og lite rause og at han derfor ...

Kategorier: Nyheter om Tromsø

Slått i ansiktet

NRK Troms - 5 timer 26 min siden
En mann i 30-årene ble natt til lørdag slått i ansiktet i Tromsø sentrum. Gjerningspersonen stakk fra stedet. Den fornærmede ble kjørt til legevakta med kutt over øyet. Politiet har opprettet sak på voldsepisoden.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Forsøk på promillekjøring

NRK Troms - 5 timer 29 min siden
En mann hevdet han så etter lommeboken i sin bil utenfor Rica hotell i Alta, natt til lørdag. Lommeboken hang derimot i en kjetting i buselinningen. Politiet festet derfor ikke lit til hans forklaring, og tok fra han bilnøkkelen. I følge politiet får han den tilbake når han er blitt edru igjen.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Funnet bevisstløs etter vold

NRK Troms - 6 timer 10 min siden
En mann i 20-årene ble i natt funnet bevisstløs i Tromsø sentrum. Mannen skal ha blitt utsatt for vold, og ble faktet til Universitetssykehuset Nord-Norge. – Gjerningsperson er ukjent, men det skal ha vært vitner til episoden. Vi kjenner ikke til skadeomfanget på mannen, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Steinar Gudmundsen til NRK.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Brann i Longyearbyen

NRK Troms - 24. oktober 2014 - 22:02
Brannvesenet måtte rykke ut etter melding om åpne flammer i en leilighet i Longyearbyen på Svalbard fredag ettermiddag. Årsaken til brannen er så langt ikke kjent, men ingen var hjemme da det begynte å brenne. Ifølge Sysselmannen fikk boligen bare mindre skader, skriver Svalbardposten.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Etterlyser stjålet ATV

NRK Troms - 24. oktober 2014 - 21:02
Etterlyser stjålet ATV
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Stengt på grunn av uvær

NRK Troms - 24. oktober 2014 - 17:23
E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp er stengt fredag ettermiddag på grunn av uvær. I tillegg er fergesambandet på Fv 882 Øksfjord innstilt, og det samme gjelder fergesambandet Akkarfjord - Kjerringholmen på Fv 114. Begge fergesamband er innstilt på grunn av sterk vind.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Trampoline blåste avgårde

NRK Troms - 24. oktober 2014 - 16:44
Vinden har ikke gitt seg helt i Finnmark ennå, og en trampoline blåste avgårde med vinden i Idrettsveien i Hammerfest fredag ettermiddag. Brannvesenet i Hammerfest måtte ut og bistå eierne av en trampoline for å hindre skade.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Forsalg på THG: Mockingjay Part 1

www.filmweb.no - 24. oktober 2014 - 16:00
Billettsalget starter søndag 26. oktober!
Kategorier: Filmnyheter

Cannes-vinner til Norge

www.filmweb.no - 24. oktober 2014 - 14:30
Miraklene i Toscana vant Grand Prix i Cannes i år. Nå er filmen klar for norske kinolerreter.
Kategorier: Filmnyheter

Knivstikking i Utsjok

NRK Troms - 24. oktober 2014 - 13:36
En elev ved den samiske skolen i Utsjoki på grensen til Finnmark har blitt utsatt for en knivstikking. Det skriver finske YLE. Elevene ved skolen har evakuert og politiet har pågrepet en person. Eleven som ble knivstukket er alvorlig skadd og sendt med helikopter til sykehus Ifølge YLE er det en mannlig voksenstudent som er pågrepet.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Møtes i Kirkenes

NRK Troms - 24. oktober 2014 - 12:49
I kveld kommer utenriksminister Børge Brende og den russiske utenriksministeren Sergej Lavrov til Kirkenes i forbindelse med samtaler og frigjøringsjubileet i morgen. Utenriksdepartementet opplyser at tema for samtalene er 70-årsmarkeringen, norsk-russisk samarbeid og internasjonale spørsmål knyttet til Syria og Midtøsten.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

De mest populære TV-seriene akkurat nå

www.filmweb.no - 24. oktober 2014 - 11:46
Disse 30 TV-seriene topper lista.
Kategorier: Filmnyheter

Billettsalg til Bolshoi i Tromsø

NRK Troms - 24. oktober 2014 - 10:48
Billettene til Bolshoi-operaens konsert under Nordlysfestivalen legges ut for salg 27. oktober klokken 11. I år vil festivalen ha egne billetter til salg i skranken. To timer senere legges flere ut for salg på internett. – Dette gjør de for å lage et så rettferdig billettsalg som mulig, sier billettansvarlig Lisa Møller. Totalt 1100 seter skal selges til de to forestillingene.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Nye planer for Otium

NRK Troms - 24. oktober 2014 - 10:43
– Nye Otium sykehjem vil bli et møtested mellom generasjonene, sier byråd for helse i Tromsø, Kristoffer Kanestrøm. I dag la kommunen frem planene for senteret i Tromsdalen, som vil ha plass til 137 beboere og som etter planen skal stå ferdig i 2018. Kanestrøms visjon er at Otium skal utvikle Tromsdalen som byd
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Bygger kraftlinje tross nedleggelse

NRK Troms - 24. oktober 2014 - 10:40
Arbeidet med bygging av en ny kraftlinje fra Håkøybotn til Sommarøy i Tromsø går som planlagt. Det skjer til tross for at bedriften Norway Pelagic legger ned sildemottaket på Sommarøy midlertidig. Bedriften har lenge ønsket bedre kraftforsyning, og var en medvirkende årsak til at en kraftigere strømlinje til knapt 100 millioner kroner blir bygget.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Pris til algeprosjekt

NRK Troms - 24. oktober 2014 - 10:39
Troms fylkeskommunes næringspris på 500 000 kroner er i dag gitt et prosjekt som går ut på å rense CO2 fra smelteverket i Finnfjord ved hjelp av alger. Prosjektet skaper mange muligheter, sier Geir Henning Wintervoll ved Finnfjord AS
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Finnmark på klamydia-toppen

NRK Troms - 24. oktober 2014 - 9:07
Tall fra Folkehelseinstituttet for 2013 viser at Finnmark fortsatt topper klamydiastatistikken per innbygger med 0,79%. Det er en økning fra året før. Troms opplever en nedgang fra forrige år, men er likevel nummer to på statistikken med 0,66%.
Kategorier: Nyheter om Tromsø
Syndiker innhold