Nyheter fra Tromsø

Møte om reintallet

NRK Troms - 1 time 13 min siden
Reintallet i Vest-Finnmark må ned for å ivareta dyrevelferden på en bedre måte. Det sa statsminister Erna Solberg etter møte med Norske Reindriftssamers Landsforbund (NRL). Solberg vil ikke komme med noen løfter til næringen, men vil lytte til innspill.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Havnearbeidere anker dommen

NRK Troms - 2 timer 3 min siden
Havnearbeiderne og deres sympatisører som ble domfelt for ikke å ha rettet seg etter politiets pålegg, anker dommen til lagmannsretten. Totalt ble 41 personer nylig dømt i Nord-Troms tingrett til å betale 5000 kroner hver, etter at de 12. juni i år hindret Nor Lines-ansatte å laste og losse fra hurtigruta. De nektet også å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra kaia, skriver avisa iTromsø.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Her er traileren til Star Wars: Episode VII

www.filmweb.no - 2 timer 10 min siden
The Force Awakens!
Kategorier: Filmnyheter

Tromsø-forskere på stedet under flykrasj i Antarktis - Nordlys


Nordlys

Tromsø-forskere på stedet under flykrasj i Antarktis
Nordlys
Tre forskere fra NORUT i Tromsø var torsdag på King Georga Island i Antarktis da et fly krasjlandet ved basen. Det var et Hercules-fly fra det brasilianske luftforsvaret som gikk utenfor rullebanen og fikk store skader i møtet med isen. Understellet og ...
Lofoting isolert i Antarktis etter flykrasjLofotposten

all 4 news articles »
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Tromsø har ekstern støtte i ryggen i spillerjakten - Aftenbladet.no


Nordlys

Tromsø har ekstern støtte i ryggen i spillerjakten
Aftenbladet.no
I går uttalte Steinar Nilsen at han ønsker fem nye spillere inn foran neste års sesong. TIL har 15 spillere på kontrakt ut 2015, og håper i tillegg fortsatt å forlenge med Hans Norbye og Thomas Kind Bendiksen. Utsiktene til å få dét ønsket innfridd, er ...
Steinar Nilsen om spillerjakten: Ønsker minst fem spillereiTromsø

all 10 news articles »
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Finland sier ja til homoekteskap

NRK Troms - 5 timer 22 min siden
Riksdagen i Finland godkjente fredag et forslag om å legalisere ekteskap mellom personer av samme kjønn. Homofile par i Finland har siden 2002 kunnet inngå sivilt partnerskap, men har fram til nå ikke fått lov til å gifte seg.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Kvinne dømt for hasjbruk

NRK Troms - 5 timer 34 min siden
En kvinne i 20-årene er i Alta tingrett nylig dømt til å betale 3600 kroner i bot etter å ha brukt hasj i fjor sommer. I tillegg er hun dømt for å ha oppbevart 0,4 gram hasj i en bil. Den tiltalte kvinnen møtte ikke i retten, men i dommen påpekes det at «det ikke var nødvendig for sakens opplysning». Kvinnen ble også dømt til å betale saksomkostninger på 1500 kroner. Det er ikke kjent om kvinnen anker dommen.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Mann dømt for hasjbruk

NRK Troms - 5 timer 37 min siden
En mann i 30-årene er nylig dømt til å betale 3000 kroner i bot for bruk av hasj i januar i år. Dommen falt i Alta tingrett. Den tiltalte mannen møtte ikke i retten, men har tidligere formidlet til politiet at han ikke erkjenner straffskyld. Rettssaken ble holdt uten tiltalte til stede. Mannen ble også dømt til å betale saksomkostninger på 1500 kroner. Det er ikke kjent om dommen ankes.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Bals går av

NRK Troms - 6 timer 20 min siden
Statssekretær Anders Bals (H) har i statsråd i dag fått avskjed i nåde fra sitt embete i Kommunal- og moderniseringsdepartementet.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Nynazister hyller motstand i Alta

NRK Troms - 6 timer 26 min siden
Den nynazistiske organisasjonen "Den nordiske motstandsbevegelsen", har lagt merke til striden rundt asylmottaket i Bossekop, i Alta. Det skriver Altaposten. Nynazistene hyller dem som motsetter seg asylmottaket, og ber dem fortsette kampen. "Den nordiske motstandsbevegelsen" er en av de mest militante av de høyreextreme organisasjonene i Norden.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Mørck blir mørkere

www.filmweb.no - 6 timer 36 min siden
Carl Mørck er tilbake i en klassisk nordic noir-film. «Fasandreperne» lander på norske kinoer fredag.
Kategorier: Filmnyheter

Stjal ovn og gamme

NRK Troms - 6 timer 47 min siden
Politiet i Vest-Finnmark melder om grovt tyveri i hytte på Aisaroaivi på Sennalandet. Her er det stjålet en ovn, lagstelt og gamme. Politiet avventer anmeldelse, og sier de har vært å foretatt åstedsundersøkelse.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Innbrudd i småbåthavn

NRK Troms - 7 timer 55 min siden
Det er kommet melding om et innbrudd i en brakke ved småbåthavna i Skaialuft i Alta. Politiet er på stedet og undersøker.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Blir dette tidenes filmår?

www.filmweb.no - 8 timer 15 min siden
Med alle disse storfilmene kan man nesten tro at kapasiteten vil bli sprengt på norske kinoer.
Kategorier: Filmnyheter

Tre fra Tromsø videre på Gålå - iTromsø


iTromsø

Tre fra Tromsø videre på Gålå
iTromsø
Tre fra Tromsø videre på Gålå. VIDERE: Silje Theodorsen er enkelt videre med femteplass i dagens prolog på Gålå. (. VIDERE: Silje Theodorsen er enkelt videre med femteplass i dagens prolog på Gålå. Foto: Erik Borg Erik Borg ...

Kategorier: Nyheter om Tromsø

Tromsø må betale for Wangberg til tross for konkurrent-klausul - NRK


Nordlys

Tromsø må betale for Wangberg til tross for konkurrent-klausul
NRK
Da NRK snakket med Wangberg onsdag ettermiddag modererte Wangberg seg noe. – Joda, Tromsø må betale. I kontrakten står det at de skal betale hvis Tromsø rykker opp, sier Wangberg. Det betyr at Tromsø må betale, selv om de ikke blir konkurrenter i ...
Søk på hva du vilNordlys

all 2 news articles »
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Opphever ferdselsforbud

NRK Troms - 9 timer 20 min siden
Politimesteren i Midtre Hålogaland har opphevet ferdselsforbudet på Fylkesvei 976 mellom Andenes og Bleik i Andøy kommune. Nå klokka 9 åpnet strekningen igjen etter å ha vært stengt i snart to uker da en diger kampestein raste ned på veien.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Filmwebs julekalender 2014

www.filmweb.no - 9 timer 30 min siden
Hver dag frem til 24. desember kan du vinne flotte filmrelaterte premier!
Kategorier: Filmnyheter

Skatteetaten sentraliserer

NRK Troms - 10 timer 16 min siden
Distriktene i Finnmark kan miste en rekke arbeidsplasser når skattevesenet skal effektiviseres. Skatteetaten foreslår å legge ned de kommunale kemnerne, og 19 årsverk som nå er fordelt utover fylket, kan bli flytta til Skatt Nords kontorer i Vadsø og Alta. Ifølge avisa Finnmarken er det Sør-Varanger og Hammerfest kommune som står i fare for å miste flest arbeidsplasser, henholdsvis fire og fem årsverk kan bli lagt ned.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Legemsbeskadigelse i Nordreisa

NRK Troms - 11 timer 32 min siden
En person er sendt til Universitetet i Nord-Norge etter å ha blitt utsatt for legemsbeskadigelse i Nordreisa. Mannen opplyses å være alvorlig skadet, i følge politet. En person er pågrepet for gjerningen og politiet etterforsker saken.
Kategorier: Nyheter om Tromsø
Syndiker innhold