Nyheter fra Tromsø

Sommerens storfilmer 2015

www.filmweb.no - 9. april 2015 - 11:15
Gjør deg klar for en heidundranes popcornsesong!
Kategorier: Filmnyheter

Skrekkfilmåret 2015

www.filmweb.no - 9. april 2015 - 10:55
Grøss og gru!
Kategorier: Filmnyheter

E6 stengt for bilberging

NRK Troms - 9. april 2015 - 10:14
På E6 i Langnesbukt på strekninga Skibotn - Olderdalen er det redusert framkommelegheit. Der er eitt felt stengt på grunn av bilberging.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Tidenes torskeeksport

NRK Troms - 9. april 2015 - 10:14
Torskeeksporten i årets første kvartal var tidenes største. Norge eksporterte torsk, sei, hyse og annan kvitfisk for 3,5 milliardar kroner i perioden, melder Norges sjømatråd. Eksportverdien har aldri vore høgare i denne perioden. - For første gang passerer ferskfisken ein milliard i eksportverdi, seier Ove Johansen hos Norsk sjømatråd.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Står på to valglister

NRK Troms - 9. april 2015 - 10:13
I Balsfjord reageres det på at en person står på to ulike valglister ved høstens valg. Ottar Kristian Kvaal står på liste både for Venstre og Miljøpartiet De Grønne, skriver Nye Troms. Leder av valgstyret, ordfører Ole-Johan Rødvei sier de skal ta saken opp i første møte når listene skal godkjennes. Det er ikke anledning til å stå på to ulike lister ved valget.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

90 dagar fengsel for brann

NRK Troms - 9. april 2015 - 9:43
Ein mann er i Senja tingrett dømt til 90 dagars fengsel etter ein brann i Sørreisa. Mannen sovna frå eit stearinlys og var årsak til leiligheitsbrannen i oktober 2013, som gjorde sju personar huslause. Mannen er frikjent frå å betale eit erstatningskrav på 9,3 millionar kroner til forsikringsselskapet. Mannen erkjente ikkje straffskyld.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Trenger bedre helsesøstertjeneste

NRK Troms - 9. april 2015 - 8:29
- Helsesøstertjenesten i Tranøy er i dag ikke god nok til å ivareta de bosatte flyktningene i kommunen. Det mener tjenesten sjøl i en høringsuttalelse i forbindelse med at det skal lages en plan for bosetting og integrering. En egen flyktninghelsesøster med ansvar for undersøkelser og oppfølging av flyktningene, er nødvendig, mener helsesøstertjenesten.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Fører tilsyn etter UNN-rapport

NRK Troms - 9. april 2015 - 8:29
En bekymringsmelding fra røntgenleger på UNN har gjort at Statens strålevern nå fører tilsyn med lokalsykehus i Nordland. Legene hevdet at en samarbeidsavtale mellom sykehusene ga uklare ansvarsforhold knyttet til pasientundersøkelser. Blant annet fryktet de at barn ble utsatt for uheldig og unødvendig strålebelastende undersøkelser ved Helgelandssykehuset. Fylkeslege i Troms, Svein Steinert, sier de nå avventer resultatet fra tilsynet før de gjør noe med samarbeidsavtalen.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Må avlive 1400 grisar

NRK Troms - 9. april 2015 - 7:11
Ein gardbrukar i Kasfjord utanfor Harstad må avlive 1400 gris etter at Mattilsynet fant LA-MRSA-viruset på eitt av dyra ved garden. Det skriv Harstad Tidende. Bonden kjøpte 200 svin frå ein gard i Trøndelag, og det var eitt av desse dyra som viste seg å vere smitta av det svært smittsomme viruset.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Kun to parti til val i Torsken

NRK Troms - 9. april 2015 - 6:21
I Torsken kommune er det berre to parti som stiller til val i haust - og folk må dermed velje mellom Arbeidarpartiet og Senterpartiet. Det skriv Troms Folkeblad. - Det er beklageleg at det ikkje er fleire parti som stiller i Torsken. Eg trur utfordringane rundt den framtidige kommunestrukturen kan vere ei årsak, seier ordførar Fred Flakstad til Folkebladet.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Mange vil ha kulturkroner

NRK Troms - 9. april 2015 - 6:21
Det er sterk økning av søkere fra film og scene som vil ha penger fra en nordnorsk kulturnæringsstiftelse. Mer enn 90 søknader er kommet, de aller fleste fra Tromsø-området. 7 millioner kroner skal fordeles i juni. Stiftelsen til Sparebank1 Nord-Norge er den eneste som gir penger til kulturnæringer.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Sjekk dette showet som snowboard-stjernen vil sette opp i Tromsø - Nordlys


Nordlys

Sjekk dette showet som snowboard-stjernen vil sette opp i Tromsø
Nordlys
SLIK KAN AIR+STYLE I TROMSØ SE UT: Tromsø kan bli vertsskap for Air+Style-verdenstouren i snowboard, om kommunestyret snur. Slik er presentasjonen av arenaen i Tromsø solgt inn til selskapet som superstjernen Shaun White er hovedaksjonær i .

Kategorier: Nyheter om Tromsø

Ny avtale om asylbarn

NRK Troms - 8. april 2015 - 21:10
NYDALEN (NRK): Alle asylbarn med mer enn fire års botid og som ble returnert etter 1. juli i fjor, skal få saken sin prøvd på nytt.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Tung Venstre-satsing i Tromsø - iTromsø


Tung Venstre-satsing i Tromsø
iTromsø
... landsmøtet er lagt til Ishavsbyen, sier lokallagslederen. – Tromsø ligger midt i kjerneområdet for flere andre viktige Venstre-saker. Hovedtema på landsmøtet er grønn næringsutvikling og der har kompetansemiljøene i Tromsø og ressursene i ...

Kategorier: Nyheter om Tromsø

Norut Alta avvikles og legges under Tromsø - NRK


Norut Alta avvikles og legges under Tromsø
NRK
Forskningsrådet og Kunnskapsdepartementet har bestemt at miljøet i Alta og samfunnsforskningsmiljøet i Tromsø er for små til å motta disse pengene. Miljøene har fått beskjed om å endre sine strukturer, slik at de blir store nok, altså flere enn 20 ...
– Prosessen burde vært åpenAltaposten

all 5 news articles »
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Boligprisene i Tromsø stiger ikke lenger mest i landet - NRK


Boligprisene i Tromsø stiger ikke lenger mest i landet
NRK
Boligprisene i Tromsø stiger ikke lenger mest i landet. I Tromsø steg boligprisene med 0,6 prosent i mars måned. På landsbasis har Tromsø samme prisvekst i mars som Oslo, og det er kun Bergen som har høyere prisvekst enn Tromsø. Folk flest er blitt mer ...

Kategorier: Nyheter om Tromsø

Det blir likevel markering i Tromsø 9. april - NRK


iTromsø

Det blir likevel markering i Tromsø 9. april
NRK
Resultatet blir uansett at 75-årsdagen for angrepet blir markert i Tromsø, og det er bra. – Selv om ikke 9. april 1940 førte til krigshandligner i Tromsø, så må vi huske på at det var soldater herfra som døde denne dagen, under angrepet på Narvik, sier ...
Blir likevel 9. april-markering i TromsøiTromsø

all 4 news articles »
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Kvænangsfjellet stengt

NRK Troms - 8. april 2015 - 20:34
E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av uvær. Det melder Statens vegvesen.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Roy Stenersen har gått bort

NRK Troms - 8. april 2015 - 18:37
Den kjente musikeren Roy Stenersen er gått bort, 50 år gammel. Det melder hans bandkolleger i Banana Airlines på Facebook. «Roy Bjørnar Stenersen, Vår alles venn og kollega gikk bort i dag 8. april 2015. Fred over hans minne,» skriver de. Stenersen har også spilt med blant andre KM Myrland.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Trafikkulykke i Lavangsdalen

NRK Troms - 8. april 2015 - 18:28
To personbiler har kollidert på E8 i Lavangsdalen, melder Troms politidistrikt. Det skal ikke være snakk om personskader, men et barn skal være sent til en legesjekk. Til sammen var det sju personer i bilene.
Kategorier: Nyheter om Tromsø
Syndiker innhold