Nyheter fra Tromsø

Vekter utsatt for vold

NRK Troms - 2 timer 7 min siden
En vekter på Finnsnes fikk slått hodet inn i en glassplate lørdag kveld. Han ble kjørt til legevakta for sjekk. Gjerningsmannen, en 31 års gammel mann, ble pågrepet like etterpå.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Stanset dørselgere

NRK Troms - 2 timer 19 min siden
En gruppe utenlandske dørselgere ble anholdt av politiet på Kirkenes lørdag kveld. Dørselgerne ble anholdt etter tips fra publikum. Seks av dem ble kontrollert av Politiets utlendingskontroll.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Innbruddsforsøk i butikk

NRK Troms - 2 timer 20 min siden
Publikum meldte om innbruddsforsøk på en butikk i Båtsfjord natt til søndag. Da politiet ankom var gjerningspersonen forsvunnet. Saken etterforskes videre av politiet.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Drakk og kjørte i grøfta

NRK Troms - 2 timer 22 min siden
En person er anmeldt av politiet i Lakselv for promillekjøring, etter at bilen havnet utenfor veien og ble liggende på taket. Ingen ble skadd i ulykken.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Sandra Borch på andreplass

NRK Troms - 2 timer 52 min siden
Marlene Berntsen Bråthen er Tromsø Senterparti sin ordførerkandidat, det ble klart etter partiets nominasjonsmøte lørdag. Tidligere Senterungdommen-leder Sandra Borch er partiets andrekandidat.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Dobbeltdrapssiktet Tromsø-mann fengslet på nytt - iTromsø


Nordlys

Dobbeltdrapssiktet Tromsø-mann fengslet på nytt
iTromsø
Steinsund ble funnet skutt og drept i sin bolig i Blomlivegen på Kvaløysletta i Tromsø 23. september. Stein Håvard Larsen, som har adresse i samme oppgang som Steinsund, ble sist sett utenfor et apotek på Kvaløysletta 6. september. Liket hans er ikke ...
Drapssiktet fengslet i fire nye ukerNordlys

all 5 news articles »
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Entra selger i Tromsø - Hegnar Online


iTromsø

Entra selger i Tromsø
Hegnar Online
Entra Eiendom har solgt Grønnegata 122 i Tromsø til William Eiendom AS, basert på 72 millioner kroner i eiendomsverdi. 72 millioner er 47 prosent over bokførte verdier. Eiendommen på 6.600 kvadratmeter ligger sentralt i byen. Salget er strukturert som ...
Entra: Solgt Grønnegata 122 i Tromsø for 72 mill.Stocklink finansinformasjon
Politistasjonen er solgtiTromsø

all 5 news articles »
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Tatt på fersken

NRK Troms - 20. desember 2014 - 20:21
Like før klokka 1730 fikk politiet melding om et innbrudd i en forretning på Stangnes i Harstad. Politiet rykket ut til stedet. Kort tid etterpå kom politiet i kontakt med gjerningsmannen. Han har erkjent forholdet, opplyser Midtre Hålogaland politidistrikt.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Hester kom til rette

NRK Troms - 20. desember 2014 - 18:18
Fire savnede hester er kommet til rette, etter at de forsvant fra innhengningen i Pasvik lørdag morgen. Grensevakter deltok i søket, melder Øst-Finnmark politidistrikt.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Fra Viking og Tromsø til spill for Varteig - Sarpsborg Arbeiderblad

Nyheter fra utenlandske aviser om Tromsø - 20. desember 2014 - 16:57

Sarpsborg Arbeiderblad

Fra Viking og Tromsø til spill for Varteig
Sarpsborg Arbeiderblad
Magnar Ødegaard fra Tromsø. * Tobias Henanger fra Kongsvinger. * Pål Stensholt fra Follo. * Jesper Jansen fra Vindbjart. * Lasse Alexandersen fra Korsvoll. – Vi har jobbet med å få godkjennelser fra klubbene deres om at de kan spille for oss, og det ...

Kategorier: Nyheter om Tromsø

Forlenget varetekt for drapssiktet

NRK Troms - 20. desember 2014 - 14:22
Nord-Troms tingrett har forlenget varetektsfengslingen av en Tromsø-mann (48) som er siktet for to drap på Kvaløysletta i september i år. Det skriver Nordlys. Siktede har samtykket til forlenging av fengslingen som skal gjelde fram til 14. januar.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Politiet koblet inn i konkurs

NRK Troms - 20. desember 2014 - 10:10
Politiet er koblet inn i konkursen til festivalen Døgnvill i Tromsø. Det skriver avisa Itromsø. Bobestyrer Bjørn August Krane har bedt politiet etterforske styret og tidligere daglig leder i Døgnvill for mulige økonomiske straffbare forhold forut for konkursen i 2013. Økoteamet ved Tromsø politistasjon bekrefter til Itromsø at de har opprettet sak, og en etterforskning vil igangsettes.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

14.000 pasienter unnlot å møte

NRK Troms - 20. desember 2014 - 9:38
Fra januar til oktober i år unnlot nærmere 15.000 pasienter å møte til timen de var satt opp på ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Det skriver avisa Nordlys. Avdelingsoverlege Claus Albretsen sier til avisa at dette er et stort problem, fordi det fører til lengre ventetid for andre pasienter. Det høye tallet er derimot ikke noe nytt, da opp mot 17- og 18-tusen pasienter har unnlatt å møte til time de var satt opp på i henholdsvis år 2012 og år 2013.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Bildesperado fortsatt på frifot

NRK Troms - 20. desember 2014 - 7:42
Mannen i 20-årene fra Vest-Finnmark som i går kjørte ned en person, og deretter stakk av etter en biljakt i Hammerfest, er fortsatt ikke pågrepet. Det sier politiets operasjonssentral til NRK. Det pågår fremdeles etterforskning for å finne mannen. Politiet Politiet valgte å bevæpne seg da de igår kveld undersøkte flere adresser i Hammerfest der mannen kunne oppholde seg, men dette ga ingen resultat.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Fire involvert i trafikkulykke

NRK Troms - 20. desember 2014 - 7:17
Politiet i Vest-Finnmark rykket i natt ut til en trafikkulykke i Alta. Ifølge politiets operasjonssentral var det fire personer involvert i ulykken, men ingen skal være skadd. Politiet har ingen mistanke om at det har foregått straffbare forhold.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Omstilling med selskapet Om Kapp KF

NRK Troms - 19. desember 2014 - 21:24
Formannskapet i Nordkapp kommune har vedtatt at navnet på det nye omstillingsselskapet i kommunen blir «Om Kapp KF». Navnet ble valgt blant annet fordi det henviser til vennlige og kortvarige konkurranser som «å løpe om kapp». Og et omstillingsprosjekt består gjerne av flere små kappløp, skriver de i en pressemelding.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Svar om Tromsø sentrum - iTromsø

Nyheter fra utenlandske aviser om Tromsø - 19. desember 2014 - 19:53

iTromsø

Svar om Tromsø sentrum
iTromsø
Den svenske sosialdemokraten Tage Erlander sa engang, at politikk handler om å bygge de dansegulvene der folk kan danse sine egne liv. Tromsø sentrum er et sånt dansegulv. Hva skal til for at Tromsø sentrum dansegulv skal være slik at gulvet syder av ...

Kategorier: Nyheter om Tromsø

Bil havna utfor veien

NRK Troms - 19. desember 2014 - 19:07
Bil havna utfor veien
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Ankelskade for Ruben

NRK Troms - 19. desember 2014 - 16:11
Tyskland-proffen Ruben Yttergård Jenssen har pådratt seg en ankelskade. Og spiller ikke den siste kampen for FC Kaiserslautern før jul på søndag. «Har røket ett og et halvt leddbånd på utsiden av ankelen», skriver Yttergård Jenssen i en melding til NRK. Han regner med å være borte fra fotballspill i 3 uker.
Kategorier: Nyheter om Tromsø

Tromsø-mann fengslet for seksuelle overgrep mot barn - Nordlys

Nyheter fra utenlandske aviser om Tromsø - 19. desember 2014 - 16:09

Tromsø-mann fengslet for seksuelle overgrep mot barn
Nordlys
Dette av hensyn til barnet som er fornærmet i denne saken, ikke skal bli identifisert. Hun vil heller ikke si hvor gammelt barnet er, annet enn at det er et barn under 14 år. Ifølge Strand skal overgrepene mot barnet ha skjedd i Tromsø i løpet av de ...

Kategorier: Nyheter om Tromsø
Syndiker innhold